Hotels


valkenburg.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hotels
Chateau St. Gerlach
Chateau St. Gerlach, parel van het Geuldal, tuin van Maastricht. Wijd en zijd bekend als een unieke plek waar je even kan ontsnappen aan de hectiek van alledag. Het Geuldal, het natuurgebied Ingendael, de eigen uitgestrekte parken, de stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een rozenhof en niet in de laatste plaats prachtige gerestaureerde bouwwerken maken dit landgoed tot een oord van ultieme relaxatie. Volgens de hotelclassificatie van 'Five Star Alliance' is het een van de vijf vijfsterrenhotels in Nederland. De meeste vijfsterrenhotels in Nederland zijn geconcenteerd in de grote steden Den Haag en Amsterdam. ChÔteau St. Gerlach is een van de weinige vijfsterrenhotels die zich buiten de Randstad bevinden. Er zijn in de loop der jaren heel wat beroemdheden over de vloer geweest. Een belangrijke gast was de Amerikaanse president George W. Bush. Hij overnachtte samen met zijn vrouw in het hotel tijdens een kort bezoek aan Limburg naar aanleiding van de herdenking van het feit dat 60 jaar eerder een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. De herdenking vond plaats op de Amerikaanse Militaire Begraafplaats in Margraten.
http://www.chateauhotels.nl/default.aspx?sc=6

De La Ru´ne
Hotel-restaurant (twee sterren) gelegen naast de historische Berkelpoort en aan de voet van een eeuwenoude ruine. Het beschikt over een verwarmd buitenterras, waar het in de zomer goed toeven is.
http://www.de-la-ruine.nl/

Eurotel Atlas
Eurotel Atlas is een vriendelijk en authentiek 3-sterren familiehotel, gevestigd net even buiten het Valkenburgse centrum. Vanuit het hotel loopt u zo het warme hart van de stad in met haar gezellige winkelstraatjes, monumenten en musea.
http://www.eurotelatlas.nl/

Grand Hotel Monopole
Grand Hotel Monopole (3 sterren) heeft een centrale, doch rustige ligging, beschikt over 48 gerieflijke hotelkamers met ieder hun eigen karakter, en een restaurant waarje gemoedelijk kan tafelen en converseren in een bijzonder natuurrijke en romantische ambiance.
http://www.grandhotelmonopole.nl/

Grand Hotel Voncken
Hampshire Grand Hotel Voncken (vier sterren) wordt gekarakteriseerd door een combinatie van klassieke stijl en eigentijds comfort. Het beschikt over diverse soorten comfortabele kamers waaronder de indrukwekkende Bruidsuite met een prachtig uitzicht op de kasteelru´ne, diverse salons, een hoog geclassificeerd restaurant en een intieme bar. Voncken bevindt zich aan de rand van het centrum. Boek het, al dan niet last minute.
http://www.hotelvoncken.nl/

Hotel Botterweck
Middelgroot familiehotel in het centrum en toch rustig gelegen. Botterweck kent een lange traditie van gastheerschap en gezelligheid. Vanuit het hotel kan je de fraaie omgeving in al haar facetten verkennen.
http://www.hotelbotterweck.nl

Hotel Garni De Karsteboom
Klein, charmant logement (drie sterren) met acht kamers, gelegen op loopafstand van het gezellige centrum. Tijdens je verblijf kan je genieten van de informele en gastvrije sfeer. De medewerkers geven je graag informatie over de omgeving.
http://www.dekarsteboom.nl/

Hotel Schaepkens van St. Fyt
Dit hotel, gelegen tegen het centrum van het Geulstadje, ontleent zijn naam aan de familienaam van de oorspronkelijke eigenaren, die het hotel in 1885 oprichtten. Door de jaren heen heeft er een aantal renovaties plaatsgevonden, waarbij het gebouw is aangepast aan de hedendaagse wensen. Rondom het hotel ligt een mooie tuin met diverse terrassen, waar je heerlijk in de zon kan zitten.
http://www.hotelschaepkens.nl/

Hotel boeken
Sites om online te boeken.
http://www.surfplaza.be/webgids/hotels-boeken/

Hotel-Restaurant Op De Beek
Hotel - Restaurant Op De Beek (drie sterren) is een gastvrij oord in het landelijke, door heuvels omringde Schin op Geul, waar je nog kan genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en een sfeervolle in 2008 geheel gerenoveerde accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige terrassen vervult hierbij een belangrijke rol.
http://www.opdebeek.nl/

Hotel-Restaurant Tummers
Vier sterren-klasse, met een lange traditie van gastvrijheid en comfort, gelegen pal tegenover het historische treinstation.
http://www.hoteltummers.nl/

Parkhotel Rooding
Parkhotel Rooding (vier sterren) ligt aan de voet van de Heunsberg, op slechts 300 meter van het gezellige centrum. Het is een uniek hotel, vanwege de ligging met een eigen parkeergelegenheid, de vele faciliteiten en een uitstekende keuken. Bovendien is dit hotel bijzonder, omdat het ontworpen is door de bekende architect Cuypers. Ter ontspanning kunnen gasten terecht in het Badhuis, met onder meer een zwembad en sauna. Het hotel is omgeven door een park met terrassen en een tuin.
http://www.parkhotelrooding.nl/

Thermae 2000 Hotel
Viersterrenhotel bij het alom gekende wellness center Thermae 2000, beschikkende over 51 classic rooms en 9 superior rooms: allemaal eigentijds ingericht met ľ hoe kan het ook anders ľ uitstekende badfaciliteiten met mineraalrijk water. Het hotel is tegen de helling aangebouwd van de Cauberg. Alle kamers beschikken over een fraai tuinterras. Hiervan zijn er diverse kamers met een schitterend uitzicht op de kasteelru´ne of het geuldal van Valkenburg.
http://www.thermae.nl/thermae-hotel/

Vue des Montagnes
Paradijselijk gelegen in het mooie Geuldal, in Berg en Terblijt. Getuige de goede beoordelingen op Zoover is het hier goed toeven en dat geldt ook voor de spijzen in het bijbehorende restaurant, Restaurant Ingendael.
http://www.vuedesmontagnes.nl/

hotel Startze
hotel Startze
http://hotel.startze.nl/

Door J. van der Molen i.s.m. startze.nl
Er staan 15 links op deze pagina.

Privacybeleid