Media


valkenburg.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Media
Falcon Radio
Falcon Radio (of: Falcon FM) is de publieke lokale radio van Valkenburg aan de Geul. Sinds februari 1995 on air via zowel kabelnet als ether (94.3 FM). De etherfrequentie reikt ver genoeg om de zender ook tot ver buiten de gemeentegrenzen te kunnen ontvangen. Zo heeft het station ook veel luisteraars elders in het heuvelland en niet in de laatste plaats in Maastricht. De goed beluisterde zender brengt een dagelijkse ochtendshow, Kreutzer in de Morgen, waarin Eric Kreutzer zijn luisteraars voorziet van lekkere muziek, afgewisseld met het nieuws uit de kranten, de verjaardagen, verkeersinformatie (flitsmeldingen door de luisteraars) de Word-Wakker-Plaat, de favoriete top 3 van een luisteraar en meer. Na tienen wordt Eric opgevolgd door Roger the Dodger en zijn fameuze verzoekplatenprogramma. In de middag is er muziek en amusement met Silas van Hooren en Klaas van het Hof. De avonduren worden ingevuld door thematische programma's over film, Limburgse muziek, politiek, kunst en cultuur, specifieke muziekstromingen en uitgaan. Wil je meer weten over de Valkenburgse politiek, luister dan 's zaterdagmorgens naar Marcel Franssen en 'Valkenburg Actueel'. Daarin onder meer een maandelijks vraaggesprek met burgemeester Martin Eurlings.
http://www.falconfm.nl

Heuvelland Actueel
Ooit 'Het Land van Valkenburg', sinds luttele jaren 'Heuvelland Actueel', een wekelijkse huis-aan-huiskrant met verenigingsnieuws uit stad en streek, inclusief de buurgemeenten Gulpen-Wittem en Margraten-Eijsden.
http://www.nwg-online.nl

Limburg Overzicht
Limburg Overzicht
http://limburg.besteoverzicht.nl

TV Heuvelland
TV Heuvelland is het eerste web-televisiestation in de regio. De zender, die enkel via internet te bekijken is, brengt op regelmatige basis reportages en interviews die betrekking hebben op cultuur, evenementen, folklore, sport en toerisme in de bloeiende Zuid-Limburgse regio. Je kan de reportages gratis en eenvoudig online bekijken en zelfs beoordelen via de videoplayer op tvheuvelland.nl.
http://www.tvheuvelland.nl/

TV Valkenburg
Deze publieke lokale omroep zendt wekelijks een nieuwsmagazine uit, te bekijken via het lokale kabelnet. Daarnaast brengt de omroep regelmatig specials over de vele activiteiten in de gemeente (Carnaval, Heuvelland Vierdaagse, kerstmarkten en sportieve evenementen), is er een kabelkrant en een website met doorlopend nieuws, foto's en een webcam. De omroep wordt geheel gerund door vrijwilligers en is sinds jaar en dag gevestigd in de kelder van Hotel Tummers, pal tegenover het treinstation.
http://www.tvvalkenburg.nl

Door J. van der Molen i.s.m. startze.nl
Er staan 5 links op deze pagina.

Privacybeleid